After School Clubs

Våra aktiviteter utanför skoltid organiseras idéellt av våra lärare/medarbetare utanför arbetstid. Det kan handla om ett egenintresse eller så har efterfrågan hos elever varit så pass stor att aktiviteten skapats.

Under det senaste året har vi haft möjlighet att erbjuda flera olika fritidsaktiviteter i form av följande;

Datorklubben

Under året har det skapats spel och andra kreativa projekt. Ett fantastiskt exempel var en Theremin som byggdes med hjälp av en Arduino enkretsdator. Eleverna får själva välja vad de vill göra och får hjälp av Royce Devonport som också är lärare i datorkunskap.

Eleverna har även byggt en egen hemsida där de publicerar information om pågående projekt.

Basketklubben

En gång i veckan leder Mr. Taylor, Mr. Devonport and Mr. Adam en grupp elever och går igenom övningar och tekniker. Efter varje träning hålls även en genomgång där taktiker diskuteras och vikten av samarbete för att bli ett bra lag.

Sång- och dramaklubben

I sång och drama klubben lär sig våra elever att sjunga, öva sångteknik och även att framföra pjäser vilket inkluderar improvisation och att utveckla grundläggande tekniker för skådespeleri.

Skolbandet

Organiserar framträdanden för alla events på skolan. Att sjunga och spela instrument såsom violin, gitarr, bas, piano, flöjt och slagverk är ett fantastiskt sätt att göra detta på. Alla är så energiska, glada och stolta över att vara en del av skolbandet, och även medvetna om ansvaret som kommer med de roliga delarna. Inom skolbandet skapas starka vänskapsband och de ser alltid fram emot nästa framträdande!

Skolbandet består av elever och dirigenterna Ms Mentzou och Mr Mavromichalis.